ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ; ΕΜΕΙΣ; ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ; Ή ΜΗΠΩΣ Η ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ;


Έλληνα αδελφέ μου, είμαι σίγουρος ότι έχεις βρεί την απάντηση στα ερωτήματα, "ποιά είναι η αιτία γι αυτά που συμβαίνουν γύρω μας;  Εμείς; μήπως "Οι αντιπρόσωποι των Ελλήνων;" ή "μήπως η μοίρα μας;" 

Πάρα πολύς κόσμος ρίχνει τα βάρη του φταιξίματος στους αντιπροσώπους (αυτοαποκαλούμενοι βουλευτές) αλλά και σε όλους τους άλλους αντιπροσώπους εντός και εκτός χώρας.

Αυτό όμως δεν έχει καμία λογική. Και δεν έχει λογική γιατί τους αντιπροσώπους εσείς τους επιλέξατε με την ψήφο σας κι εκείνοι σύμφωνα με το 'αρθρο 211 του ΑΚ (Αστικού κώδικα) το οποίο άρθρο κατά γράμμα αναφέρει "Δήλωση βούλησης από κάποιον (αντιπρόσωπο) στο όνομα άλλου (αντιπροσωπευομένου) μέσα στα όρια της εξουσίας αντιπροσώπευσης ενεργεί αμέσως υπέρ και κατά του αντιπροσωπευομένου. Το αποτέλεσμα αυτό επέρχεται είτε η δήλωση γίνει ρητά στο όνομα του αντιπροσωπευομένου είτε συνάγεται από τις περιστάσεις ότι έγινε στο όνομά του.

Η διάταξη αυτή εφαρμόζεται αναλόγως και όταν η δήλωση της βούλησης απευθύνεται προς τον αντιπρόσωπο."




'Ελληνα πως είναι δυνατόν να ζητάς ευθύνες από ένα αντιπρόσωπο, όταν εσύ μετ'επιτάσεως τον επιλέγεις και συνάπτεις μαζί του σύμβαση υπογράφοντας και με τα δυο σου χέρια κατά την ημέρα των εκλογών;   Τι υπογράφεις ξέρεις;  Αμ δεν ξέρεις βέβαια! Πες μου ορέ Έλληνα,... πως γίνεται αυτοί που σε κατέστρεψαν να περιμένεις να έλθουν να σε σώσουν;  

Όλοι λέτε ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη και αυτό είναι γεγονός. 
Ποιός φταίει όμως; ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ.

Μας σκότωσαν τα παιδιά μας, τα αδέλφια μας, τον έρωτά μας, την γυναίκα μας, τον πατέρα μας, την μάνα μας,τους φίλους μας. Ποιος φταίει γι αυτό; ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ.  

Σαν ορδή του Αττίλα ορμάνε στα ακίνητα και στην περιουσία σου, σπάνε τις πόρτες και δια της βίας κάνουν δικό τους αυτό που είναι δικό σου παρά του ότι ο δικός τους νόμος το απαγορεύει. Δηλαδή απαγορεύει να σου πάρουν το σπίτι για χρέη και ο νόμος σου δίνει το δικαίωμα ακόμη και δια της βίας να το πάρεις πίσω. ΑΚ 984  
{Δες περισσότερα στο Παράνομοι πλειστηριασμοί } Ποιος φταίει γι αυτό; ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ.  

Ελληνα σε έκαψαν και αποζημίωση δεν σου έδωσαν. Σε έπνιξαν και αποζημίωση δεν σου έδωσαν. Ποιος φταίει γι αυτό; ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ. 

Σε έκλεψαν αλλά και σε κλέβουν καθημερινά και σου λένε ψέμματα κατάμουτρα. Ποιος φταίει γι αυτό; ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ. 

Σε χρέωσαν την μια ο Καραμανλής με 34 δίς και την άλλη ο Παπανδρέου 214 δίς με σκοπό αυτά τα χρήματα να μπουν στην αγορά για να στηριχτεί η οικονομία του Έθνους. Τα λεφτά όμως αυτά ποτέ δεν μπήκαν στην αγορά. Που πήγαν όμως;  Στις τσέπες τους μέσω τραπεζών. Ποιος φταίει γι αυτό; ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ. 

Με εικονικά στοιχεία δημιούργησαν πληθωρισμό ώστε να μπούμε στα μνημόνια Ποιος φταίει γι αυτό; ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ. 

Δημιούργησαν τεχνική κρίση ώστε να μη βρίσκουν οι νέοι επιστήμονες μας δουλειά και 400.000 μετανάστευσαν στα πέρατα της οικουμένης. Ποιος φταίει γι αυτό; ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ. 

Λόγω δήθεν κρίσης έδιωξαν χιλιάδες από την εργασία τους, με αποτέλεσμα να φέρουν τον λαό σε απόγνωση και να τον στέλνουν να ζητιανεύει στο σύνταγμα για λίγο ρύζι και πατάτες. Ποιος φταίει γι αυτό; ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ. 

Εξ αιτίας αυτής της απόγνωσης χιλιάδες κόσμος έπεσε σε κατάθλιψη και αυτοκτόνησαν. Ποιος φταίει γι αυτό; ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ. 

Δέχθηκες να μην έχεις νόμισμα δικό σου και μπήκες στην ενωμένη Ευρώπη. Από εκείνη την στιγμή έγινες σκλάβος της παγκοσμιοποίησης. Κάθε φορά που θέλουν μέσω των αντιπροσώπων σου να σου επιβάλουν την θέλησή τους σε εκβιάζουν ότι δεν θα σου δώσουν χρήματα. 

Το μεγάλο ξεπούλημα της Ελλάδας γίνεται υπό την εγκληματική σιωπή των κυβερνήσεων που αδύναμες να αντιδράσουν κρατούν στην αφάνεια την σύμβαση 👉 «cooper»Ποιος φταίει γι αυτό; ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ. 

 Όσους και αν ψηφίσεις όποιους και αν ψηφίσεις ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΤΕ και ξέρεις το γιατί; Γιατί χθεσινές, τωρινές και μελοντικές κυβερνήσεις τις έχουν διπλωμένες σε μια κόλα χαρτί με συμβάσεις από την εποχή του 1940.    Αναλυτικό ρεπορτάζ για την σύμβαση COOPER θα το βρείτε στην NewsBomb  Ποιος φταίει γι αυτό; ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ. 

Εχουν έλθει και τρώνε το βιός σου Ελληνα αδελφέ πολλοί μνηστήρες από το 1940 έως και σήμερον εις γνώσην των βουλευτών που ψηφίζεις ΑΚΑΤΆΠΑΥΣΤΑ. Τώρα ετοιμάζεσαι για τις Ευροεκλογές πάλι. 
Τι θα κάνεις πάλι θα τρέχεις; 

Ο George Orwel είπε "Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες και απατεώνες, δεν είναι θύμα! Είναι συνεργός τους 

Έρχονται ευρωεκλογές, δείτε παρακάτω μια αποκαλυπτική συνέντευξη ενός πρώην ευρωβουλευτή για ποιό λόγο ζητούν από τους Έλληνες να τους ψηφίσουν. Θα μείνετε άφωνοι!  Τρέξτε Έλληνες Τώρα να τους ψηφίσετε...Χα! Χα! Χα!


Κάποιος θα αναρωτηθεί και θα σκεφτεί, γιατί άραγε να υπάρχει η ευρωβουλή όταν δεν έχει αποφασιστικό ρόλο;  Απλώς χρησιμεύει για την πλύση εγκεφάλου ως προς την χρησιμότητα του "αντιπροσώπου" σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνον.

Ειλικρινά πατριώτες μου δεν μπορώ να σας καταλάβω. Σε αυτά που θα σας πώ σε λίγο προκαλώ τα σχόλια σας. 

Αλήθεια αν σας ζητούσα να διαχειρίζομαι εν λευκώ την περιουσία σας ως αντιπρόσωπό σας και ταυτόχρονα σας ενημέρωνα, ότι θα μου υπογράψετε σύμβαση με τον όρο αν ποτέ κάνω "λάθος" και σας κλέψω ή κάνω συμβάσεις εναντίον σας εσείς δεν θα στραφείτε ΠΟΤΕ εναντίον μου, θα μου το επιτρέπατε αυτό;  Όσους ρώτησα δεν υπήρξε ούτε ένας που να είπε ΝΑΙ.

Τότε για ποιο λόγο, Έλληνα με την ψήφο σου λες ΝΑΙ και ζητάς αντιπρόσωπο για την πατρίδα σου; Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι αν χαθεί η Ελλάδα χάνεσαι κι εσύ;

Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι νομιμοποιώντας τους με την ψήφο σου βλάπτεις τα παιδιά σου, τον γείτονά σου και σκλαβώνεις την πατρίδα σου;

Γιατί άραγε ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ και ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ κρατούν σιγή ιχθύος όσον αφορά την σύμβαση COOPER; 
Η "Σύμβαση Cooper" επικυρώθηκε με τον Α.Ν. 2220/1940 (ΦΕΚ 65/Α'/17.02.1940),και την κρατούν μυστική γιατί αμέσως θα φανεί η προδοσία τους στο Έθνος των Ελλήνων.

Εξ'αιτίας αυτής της σύμβασης δολοφονήθηκαν από τους Αμερικανούς Ο Δημήτρης Μπάτσης νομικός οικονομολόγος, στο βιβλίο του , το 1947 με τίτλο: "Η βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα", αποκάλυψε την ύπαρξη της σύμβασης.
Θεωρείται μάλιστα ότι αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο εκτελέστηκε ο Μπάτσης. Ως γνωστόν, οι Αμερικανοί επέβαλαν την εκτέλεση του Μπελογιάννη και τριών ακόμη αγωνιστών που προασπίζονταν την πατρίδα τους και βέβαια ανάμεσά τους ήταν ο Μπάτσης.


Τα λιοντάρια της Ελλάδας

Για να σταματήσεις να κάνεις τα ίδια λάθη, Τώρα σου προσφέρεται μια απλή και ταυτόχρονα εξιλεωτική Λύση.  Να λάβεις μέρος στην Εθνική ανασυγκρότηση.

Μια χούφτα Ελληνες 1648 δημοτικές επιτροπές που τους ονομάζω ΝεοΕλληνες ανήκουν στην κατηγορία αυτή που ο Μέγας Αλέξανδρος είπε << Να μην φοβάστε ένα στρατό λιοντάρια που έχει ηγέτη πρόβατο. Να φοβάστε ένα στρατό προβάτων που όμως έχει ηγέτη λιοντάρι>>

Πρόκειται για την Εθνική Επιτροπή Διαχειριστών Ελλάδας που αποτελείται από 1648 δημοτικές επιτροπές. Αυτά τα λιοντάρια τα έβαλαν με το σύστημα κάνοντας χρήση τα ίδια του τα όπλα και το νίκησαν. 

Σήμερα όμως άλλαξαν όλα.

Τι έκαναν; Κατόρθωσαν να πάρουν πίσω την Ελλάδα μας. Πως; Στης 15 Απριλίου του έτους 2022, 
ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΤΩΝ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και ό,τι άλλο συμπεριλαμβάνεται σε αυτές. 
Η  άνω κατάσχεση έγινε δυνάμει Συμβάσεων μεταξύ ημών και όλων των Ελλήνων, οι οποίοι νομίμως αντιπροσωπεύονται από τους Βουλευτές και Περιφερειάρχες. 

Έχουμε προβεί στην άνω πράξη, για την διαφύλαξη της Εδαφικής Ακεραιότητας της χώρας Ελλάς και την προστασία των Ελλήνων από την οικονομική υποδούλωσή τους, η οποία υποκινείται από άτομα που κρύβονται πίσω από Αντιπροσώπους, Θεσμούς, Αρχές και Νομικές Οντότητες (γνωστοί ως Δανειστές, Αγορές, Οργανισμοί, Τράπεζες, Ιδρύματα, Μ.Κ.Ο, κλπ.).  



Το ανωτέρω έγγραφο έχει επιδοθεί μέσω δικαστικού κλητήρα ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ εντός και εκτός Ελλάδος. Οι αντιπρόσωποι μετά την κατάσχεση είναι άνευ αντικειμένου και κατηγορούμενοι, με εντάλματα σύλληψης για εγκλήματα κατά της Ζωής και του Έθνους.

Επίσης  εχει επιδοθεί το δελτίο τύπου σε όλες τις τράπεζες, σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, στις εισαγγελικές αρχές,στον άρειο Πάγο, στην ΑΑΔΕ, στα σώματα ασφαλείας, στις ένοπλες δυνάμεις, σε γειτονικές πρεσβείες. 

Απαντες το γνωρίζουν. Τα δικαιώματα των Ελλήνων ισχύουν από σήμερα άλλά θα πρέπει έκαστος εξ'υμών  να τα διαβάσει και ο ίδιος να τα ζητήσει. Μπορείτε να τα ζητήσετε απλά γράφοντας όλα τα στοιχεία σας επισκεπτόμενοι την σελίδα 👉 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ




Αν έχετε ερωτήσεις γράψτε μου στα σχόλια ή στείλτε μου μήνυμα 👉 dinospolitika@gmail.com


Μάθε Έλληνα οι ελεύθεροι άνθρωποι δεν έχουν αντιπροσώπους!! Από την ημέρα που ανακάλυψαν την λέξη ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ σκλαβώσανε όλο τον πλανήτη.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ - ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ - ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ - ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ