ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ - ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ" - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

 


– Εδώ οι ευθύνες, εκεί οι ευθύνες, πού είναι οι ευθύνες; “Στους Δήμους” λέει η κυβέρνηση. “Στο κράτος” λένε οι Δήμαρχοι. Στο διάολο, λένε οι πολίτες… Οι ψηφοφόροι, κατά πλειοψηφία, αποφάσισαν κι επέλεξαν το ρόλο του θύματος που ξεπουπουλιάζουν οι αετονύχηδες πολιτικοί παπατζήδες. 

Κι αν στο τζόγο του “παπά” οι περιθωριακοί απατεωνίσκοι μαδούσαν κάποια “αθώα και άβγαλτα επαρχιωτόπουλα” – όπως λέει γελώντας ο φίλος μου ο Κούλης – , εδώ ο κυβερνητικός “παπάς” μαζί με όλους τους αντιπροσώπους μαδάνε τη χώρα. 

Εδώ η πολιτική και η δημοκρατία βρίσκεται σε αποδρομή, η αποϊδεολογικοποίηση, το μικροσυμφέρον και η αρπαχτή είναι το νέο ευαγγέλιο της …επενδυτικής βαθμίδας της επιχείρησης.

Δείτε και απολαύστε "εν τοις πράγμασι 


Περί βουλευτών ή αντιπροσώπων

Το κράτος βρίσκεται ήδη επικίνδυνα κοντά στην ερήμωση από τη στιγμή που οι δημόσιες υπηρεσίες παύουν να είναι η κύρια πηγή εισοδήματος των πολιτών και αρχίζουν να δίνουν προτεραιότητα στο πουγκί τους. Χρειάζεται να γίνει πόλεμος; Μισθοφόροι πληρώνονται από τους πολίτες, και αυτοί παραμένουν στα σπίτια τους. Πρέπει να παρευρεθούν στη συνέλευση; Αυτοί μένουν στα σπίτια τους και ορίζουν αντιπροσώπους.
Από αγάπη για το χρήμα και την τεμπελιά, δημιούργησαν στρατιώτες για να υποδουλώσουν την ίδια την πατρίδα τους, κι αντιπροσώπους για να την ξεπουλήσουν. 

Οι αντιπρόσωποι έφτιαξαν το δικό τους Σύνταγμα κι εν συνεχεία νόμους χωρίς την συναίνεση των πολιτών. Και όλα αυτά γιατί θεωρούν ότι ο λαός δεν μπορεί να κυβερνηθεί. Και αυτοί θα λειτουργούν ως μικροί Θεοί. Ταυτόχρονα με νόμους όρισαν ότι είναι υπεράνω νόμου και κανείς δεν μπορεί να τους αγγίξει 

Η λαϊκή κυριαρχία ωστόσο δεν μπορεί ίσως να εκπροσωπηθεί, για τον ίδιο λόγο που δε μπορεί και ν' αλλοτριωθεί. Στηρίζεται ουσιαστικά στη γενική βούληση, κι η βούληση δεν αντιπροσωπεύεται, - είτε είναι η ίδια, ή μια άλλη, δεν υπάρχει εδώ μέση κατάσταση. 

Οι βουλευτές δεν είναι λοιπόν κι ούτε μπορούν να είναι εκπρόσωποι της λαϊκής κυριαρχίας, είναι απλά οι φορείς των εντολών της. Δεν μπορούν ν' αποφασίζουν οριστικά για τίποτα. Ο κάθε νόμος που ο λαός προσωπικά δεν έχει επικυρώσει θεωρείται άκυρος, δεν είναι καθόλου νόμος.

Από την άλλη μεριά είναι δικαίωμα κάθε πολίτη η ανάκληση πληρεξουσιότητας των αντιπροσώπων του. Είναι φυσικό δικαίωμα κάποιου να ανακαλεί τον αντιπρόσωπό του ακόμη κι αν δεν του αρέσει η μούρη του. Πόσο δε μάλον αυτού που του έχει καθίσει στο σβέρκο του και υπερχρεώνει την περιουσία του.

Ένα πρόσφατο παράδειγμα της αναλγησίας όλου του πολιτικού προσωπικού αναδείχθηκε με το έγκλημα των τεμπών.



ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ - ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ 2Ι ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ 
50 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 7 ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΙ!!

Μια άλλη εγκληματική ενέργεια. Στην Αυριανή διαβάζουμε: «Εγκληματικές παραλείψεις για την προστασία των φιλάθλων που βαρύνουν τον Υφυπουργό Αθλητισμού Αχιλλέα Καραμανλή». Πτώματα, πτώματα, πτώματα.


Ρε συ Έλληνα πόσους άλλους νεκρούς θέλεις να κλάψεις; Αύριο μπορεί να είναι το δικό σου παιδί. Μπορεί να χάσεις και όλη σου την οικογένεια. Τι δεν καταλαβαίνεις; Όλο αυτό το σκυλολόι, οι αντιπρόσωποί μας, που αυτοβαπτιστήκανε βουλευτές το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εξουσία, η δόξα και τα πολλά λεφτα. Αυτοί όμως είναι η μπροστινέλα.  Είναι τα σκυλάκια που κάνουν ότι τους πεί το αφεντικό τους. Υπάρχει όμως κάτι πιο μοχθηρό η Νέα Τάξη Πραγνάτων που είναι το αφεντικό όλων των κυβερνήσεων. 

Ελληνα όλα τα κόμματα είναι για τα μπάζα, γιατί είναι πιόνια. Αν μετά από όλα αυτά συνεχίζεις να ψηφίζεις, τότε αυτόν που θα πρέπει να στείλεις να δικαστεί είναι τον εαυτό σου και η ποινή που θα απαιτήσεις είναι ισόβια δεσμά.

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ"

Μια  χούφτα  Έλληνες  όμως  ενίκησαν  τον  πόλεμο με το σύστημα. Πρόκειται για την Εθνική Επιτροπή Διαχειριστών Αυτοχθόνων Ιθαγενών Ελλάδας αποτελούμενη από 1648 δημοτικές επιτροπές. 

Όλοι εμείς απολαμβάνουμε την ελευθερία μας και απτόητοι συνεχίζουμε την εθνική ανασυγκρότηση της χώρας. Εμείς τέλος με τα κόμματα μόνο ο λαός αποφασίζει.

Ο πόλεμος ξεκίνησε το 2016 και τελείωσε το 2022 όπου η Εθνική Επιτροπη Διαχειριστών νόμιμα  τηρώντας  ευλαβικά  τις  διαδικασίες  των  συμβάσεων  έκανε  Καταναγκαστική Κατάσχεση  της  Ελλάδας.   

Λεπτομέρειες θα τις βρείτε στην ιστοσελίδα μας ==> Εθνική Περιουσία

Αυτό που έκαναν αυτοί οι 'Ελληνες που τους λοιδωρούσαν και περιφρονητικά οι κυβερνώντες τους χαρακτήριζαν ως ψεκασμένους είναι ιδιοφυές και μοναδικό σε όλο τον πλανήτη. 

Φυσικά αυτό που κάναμε αφορά όλους τους Έλληνες και όλοι μπορούν να απολαύσουν πλήρη ελευθερία. Όλοι μπορούν να λάβουν μέρος στην Εθνική ανασυγκρότηση όμως πρέπει να δηλώσουν οι ίδιοι ==> Συμμετοχή

Σας παραθέτω περιληπτικά παρακάτω τι θα περιλαμβάνει η Εθνική Ανασυγκρότηση:

Έκθεση Διαχείρισης Ελληνικής Περιουσίας

Α’ Προσάρτημα του Κατασχετήριου Εγγράφου

Με την εφαρμογή των κατωτέρω κανόνων:

  1. Καταργούνται όλα τα συστήματα σκλαβιάς των ανθρώπων.
  2. Αυξάνονται οι μισθοί και οι συντάξεις σε όλους, με βάση τα 2500 ευρώ.
  3. Εξαλείφεται η ανεργία με την μείωση των ωρών εργασίας (σταδιακά η εργασία θα περιοριστεί στο ελάχιστο αναγκαίο για την ποιότητα ζωής των ανθρώπων, καθώς εξελίσσεται η τεχνολογία).
  4. Καταργούνται οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί. Όσοι έχασαν τα σπίτια τους επιστρέφουν πίσω σε αυτούς.
  5. Καταργούνται όλοι οι φόροι, τα πρόστιμα και τα χρέη προς όλους.
  6. Καταργούνται οι διακρίσεις μεταξύ των ανθρώπων στην εργασία και την προσφορά.
  7. Ίση μεταχείριση σε όλους τους εργαζομένους.
  8. Οι μη εργαζόμενοι κατ’ επιλογή τους, που δεν επιθυμούν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, θα ζουν με οριακά επιδόματα, χωρίς πρόσβαση σε όσα έχουν οι εργαζόμενοι.
  9. Η δημόσια διοίκηση εργάζεται και διευκολύνει τους πολίτες χωρίς πρόστιμα και ποινές.
  10. Εξαλείφεται το δημογραφικό πρόβλημα, καθώς οι μητέρες και τα ελληνόπουλα τίθενται υπό την προστασία του Έθνους και της δημόσιας διοίκησης.
  11. Οι Ελληνικές τράπεζες λειτουργούν μόνο ως θεματοφύλακες και διευκολύνουν την ρευστότητα του χρήματος.
  12. Η δημόσια διοίκηση λειτουργεί σε τοπικό επίπεδο διεύθυνσης και επιλύει άμεσα τα τοπικά προβλήματα.
  13. Οι παράνομοι αλλοδαποί επιστρέφουν στην χώρα τους.
  14. Οι διεθνείς συμβάσεις θα ισχύουν μόνο εάν οι Έλληνες έχουν όφελος.
  15. Οι ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας θα προστατεύουν την χώρα και τους πολίτες.
  16. Οι ικανοί και οι έμπειροι θα επιλέγονται από τους συναδέλφους τους να διοικήσουν τον δημόσιο τομέα, τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας της χώρας.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ - ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ - ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ - ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ