ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ


Τι σημαίνει να είσαι ελεύθερος άνθρωπος;

Η έννοια του να είσαι ελεύθερος άνθρωπος είναι πολυσύνθετη και μπορεί να ερμηνευτεί διαφορετικά ανάλογα με το πλαίσιο και τις προτιμήσεις κάθε ατόμου. Συνολικά, όμως, η ελευθερία αναφέρεται στην κατάσταση όπου κάποιος έχει τη δυνατότητα να λαμβάνει αποφάσεις και να δρα με βάση τη δική του βούληση και επιθυμία, χωρίς εξωτερικές πιέσεις ή περιορισμούς.

Στο πολιτικό πλαίσιο, η ελευθερία συνδέεται με τα δικαιώματα και τις ελευθερίες που προστατεύονται από το νόμο, όπως η ελευθερία του λόγου, η ελευθερία του συνέρχεσθαι, και τα δικαιώματα στην ιδιοκτησία.

Στο προσωπικό επίπεδο, η ελευθερία μπορεί να ερμηνευτεί ως η δυνατότητα να ακολουθεί κανείς τα όνειρά του, να εκφράζει τη δημιουργικότητά του, και να ζει ζωή που ανταποκρίνεται στις προσωπικές του αξίες και πεποιθήσεις.

Συνολικά, η έννοια της ελευθερίας είναι συνδεδεμένη με την αυτοδιάθεση, την αυτοκυβέρνηση και τη δυνατότητα επιλογής χωρίς αναγκαστικούς περιορισμούς από άλλους.

Σήμερα όμως κάποιοι άλλοι παίρνουν αποφάσεις για εμάς ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ. Αυτό όμως που συμβαίνει είναι οξύμωρο. Δηλαδή ψηφίζουμε δημοκρατία για να έχουμε τυραννία ή ψηφίζουμε για ισονομία για να έχουμε δικτατορία. Έλληνα μήπως οι περισσότεροι Έλληνες θέλουν ψυχανάλυση;

Πριν απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα, καλόν είναι να ακούσουμε το παρακάτω βίντεο, όπου συγκεκριμενοποιεί ποιος είναι ο πραγματικός στόχος όχι αυτών που φαίνεται ότι σε κυβερνούν αλλά αυτών που τους βάζουν να σε κυβερνούν. Απόλαυσε το βίντεο.



Αν λοιπόν είδες το βίντεο πρέπει να κατάλαβες ότι κανένας δεν μπορεί να αποφασίζει για σένα παρά μόνο εσύ και δεν χρειάζεσαι αρχηγό. Φίλε μου δεν χρειάζεσαι αρχηγό γιατί είσαι το μοναδικό θαύμα στην φύση. Όταν ήσουν σπερματοζωάριο και έδινες την μάχη σου για ζωή νίκησες χιλιάδες ανταγωνιστές σου. Είσαι το μοναδικό θαύμα της φύσης να το θυμάσαι αυτό.

Ο φόβος σου είναι σκέψη, δεν είναι πραγματικότητα. Θα γίνει πραγματικότητα μόνο όταν εσύ τον υλοποιείς εμπλουτίζοντας την σκέψη σου με εικόνες και με συναίσθημα ότι συμβαίνει τώρα. Που σημαίνει ότι προσθέτεις ταυτόχρονα την επιθυμία και την προσδοκία να γίνει τώρα.

Άλλωστε ο λαός μας λέει, "Σταμάτα να σκέφτεσαι συνεχώς αυτό που φοβάσαι γιατί θα γίνει ακριβώς αυτό που φοβάσαι". Τα πάντα που μας συμβαίνουν θετικά ή αρνητικά προέρχονται μέσω της έλξης.
Για να το πω πιο απλά "Ότι σκέφτεσαι είσαι και ότι σκέφτεσαι κάνεις"

Ας δούμε ένα παράδειγμα φόβου. Εάν αντιμετωπίζεις φόβο ή άγχος σχετικά με το ενδεχόμενο να σου πάρουν το σπίτι σου λόγω απειλών ή άλλων παραγόντων, είναι σημαντικό να λάβεις ορισμένα βήματα για να διαχειριστείς αυτά τα συναισθήματα και να αντιμετωπίσεις την κατάσταση:

Αναζήτηση Ενημέρωσης:
Προσπάθησε να συγκεντρώσεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πιθανές απειλές και τα δικαιώματά σου. Επισκέψου την ιστοσελίδα μας εθνική περιουσία εκεί θα βρεις την λύση και ακολούθα οδηγίες. Μπορείς να γράψεις και σε μένα για να σου πω πως ακύρωσα την σύμβαση με την τράπεζα. Γνώριζε ότι όλοι οι πλειστηριασμοί είναι απάτη

Εθνική Ανασυγκρότηση:

Αν θέλεις πραγματικά να σώσεις το σπίτι σου, το ακίνητό σου, την ακίνητη περιουσία σου ακόμη και αυτή την ακίνητη περιουσία της επιχείρησης σου τότε υπάρχει ο τρόπος να προστατευθείς.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμμετέχεις αν το επιθυμείς στην 👉 Εθνική Ανασυγκρότηση συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου και να παραδόσεις 👉 αυτό εδώ το συγκεκριμένο έγγραφο σε οποιονδήποτε ισχυρίζεται ότι θέλει να σου κατασχέσει το σπίτι σου.

Η γνώση είναι δύναμη ισχυρότερη και από αυτής της ατομικής ενέργειας. Δεν έχεις μόνο υποχρεώσεις έχεις και δικαιώματα και αυτά πρέπει ΕΣΥ να τα διεκδικήσεις. Αυτή στηρίζονται στην άγνοιά σου μη τους κάνεις την χάρη ενημερώσου και διεκδίκησε. Η χώρα ανήκει σε όλους μας.

Δεν υπάρχει κανένα άρθρο του νόμου που να επιτρέπει την κατάσχεση του σπιτιού σου για οποιοδήποτε λόγο. Εκτός αν εσύ με την ελεύθερη βούληση σου τους το παραδώσεις.

Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ:

Άρθρο 17 - Δικαίωμα ιδιοκτησίας
Το άρθρο αυτό αντιστοιχεί στο άρθρο 1 του πρόσθετου 👉 πρωτοκόλλου της ΕΣΑΔ:
`Παν φυσικόν ή νομικόν πρόσωπον δικαιούται σεβασμού της περιουσίας του. Ουδείς δύναται να στερηθή της ιδιοκτησίας αυτού ει μή δια λόγους δημοσίας ωφελείας και υπό τους προβλεπομένους υπό του νόμου και των γενικών αρχών του διεθνούς δικαίου όρους.


ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΟΥ!
 
Οι ελεύθεροι άνθρωποι δεν χρειάζονται αντιπροσώπους. Γίνε ελεύθερος!!

Η αμφισβήτηση είναι η αρχή της σοφίας.
Σωκράτης, 470-399 π.χ.


Αν θέλεις να συμμετέχεις στην ανασυγκρότηση της πατρίδας σου δήλωσε την συμμετοχή σου 👉 «ΕΔΩ»

Θυμηθείτε τα έγγραφα μένουν.

Τα συμβόλαια ιδιοκτησίας της ΕΛΛΑΔΑΣ τα έχουν οι Έλληνες και θα παραμείνουν σε αυτούς για πάντα

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ
ΕΛΛΑΔΑΣ    ΙΛΙΟΝ

dinospolitika@gmail.com


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ - ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ - ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ - ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ