ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ - ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ


Ένα όνειρο από το 2016 μιας χούφτας Ελλήνων βγήκε αληθινό και σήμερα είναι εν εξελίξει. Αυτό που κατάφεραν είναι ένας άθλος. 
Κατάφεραν να τσαλακώσουν στην κυριολεξία το σύστημα και να ελευθερώσουν από την σκλαβιά όλους τους Έλληνες. Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα είναι μοναδικό και δύσκολα μπορεί να το πιστέψει ο Έλληνας αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Αυτό που συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα είναι ότι έχουν κατασχεθεί από τον λαό και οι 13 περιφέρειες της Ελλάδας. Όλος ο πλούτος πάνω στην γη και κάτω από την γη είναι υπό την κυριαρχία της απελευθερωμένη από το χρέος της από τους αντιπροσώπους εντός και εκτός Ελλάδος.

Ο  τρόπος  που  επετεύχθη  αυτός  ο  άθλος  θα  το  βρείτε  στην  προηγούμενη  ανάρτηση  με  τίτλο ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ - ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ   όπου δίνονται αρκετές λεπτομέρειες.

Πολλοί μας είπαν ότι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό και εμείς απαντάμε και καλό και αληθινό είναι. Έχουμε αδιάσειστες αποδείξεις γι' αυτό.  Έχουμε στα χέρια μας όλες τις συμβάσεις με τους αντιπροσώπους με όρους που προστατεύουν την υγεία των Ελλήνων, την περιουσία κινητή και ακίνητη των Ελλήνων, καθώς και την κυριαρχία όλης της Ελλάδας, περικλείοντας ταυτόχρονα συγκεκριμένα ποσά αποζημίωσης στους όρους αυτούς σε περίπτωση παραβίασης τους. Οι οποίες συμβάσεις έγιναν αποδεκτές.

Τώρα αν βλέπεις κάποια δυσκολία στην εφαρμογή των ανωτέρω, είναι γιατί ΕΣΥ δεν μπόρεσες και δεν μπορείς να αποδεχθείς την μια και μοναδική πραγματικότητα, η οποία είναι ότι η ΕΛΛΑΔΑ ανήκει αποκλειστικά σε σένα και σε κανέναν άλλον και σαν ιδιοκτήτης οφείλεις να βάλεις όσους ασχολούνται με την περιουσία σου στην θέση τους.

Αποδεικτικό υλικό. Κάνετε κλίκ πάνω στον τίτλο.

  1. ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ
  2. Γνωστοποίηση κατασχέσεως περιφερειών
Πριν την κατάσχεση έγγραφα στους αντιπροσώπους μας εντός και εκτός Ελλάδας κάνε κλίκ εδώ

ΠΩΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ 1648 ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ που φτιάξαμε την ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

Εμείς οι Έλληνες είναι δύσκολο να ενωθούμε γιατί έχουμε την τάση περισσότερο στο αρχηγιλίκι  παρά στην ομάδα. Αυτό όμως που μας ένωσε ήταν όταν διαπιστώσαμε ότι έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες. Από την άλλη μεριά έπρεπε να εξαλείψουμε την καχυποψία αναμεσά μας. Αν και δεν υπάρχει εγγύηση για την εξάλειψη της καχυποψίας, ορισμένα στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν στην δημιουργία εμπιστοσύνης βοήθησαν αισθητά κι αυτά ήσαν:

Συνέπεια: Η συνέπεια στις πράξεις και τις συμπεριφορές είναι σημαντική. Όταν οι άνθρωποι συνεχίζουν να τηρούν τις υποσχέσεις τους και να ενεργούν με συνέπεια, οι άλλοι τείνουν να εμπιστεύονται περισσότερο.
Διαφάνεια: Η ειλικρίνεια και η ανοικτή επικοινωνία βοηθούν στη δημιουργία εμπιστοσύνης. Όταν οι άνθρωποι είναι διαφανείς σχετικά με τις προθέσεις, τις πράξεις τους και τις προσδοκίες τους, οι άλλοι αισθάνονται πιο άνετα.
Κοινοί Στόχοι και Αξίες:Η κοινή κατανόηση και συμφωνία σε σημαντικά θέματα, όπως η ηθική, οι αξίες και οι στόχοι, συμβάλλουν στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης. Όταν οι άνθρωποι έχουν κοινά θεμέλια, είναι πιο πιθανό να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον.
Εμπειρίες από το Παρελθόν: Οι προηγούμενες θετικές εμπειρίες με κάποιον μπορούν να δημιουργήσουν εμπιστοσύνη. Όταν κάποιος έχει δείξει στο παρελθόν ότι είναι αξιόπιστος, η πιθανότητα εμπιστοσύνης αυξάνεται.
Ευαισθησία και Σεβασμός: Η ευαισθησία στα συναισθήματα και ο σεβασμός προς τους άλλους είναι κλειδιά για την δημιουργία εμπιστοσύνης. Ο σεβασμός προς τις ανάγκες και τα όρια των άλλων ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας.

ΚΟΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ



Μετά το πολιτικό κενό εξ' αιτίας της διαφθοράς όλων των βουλευτών όλοι οι Έλληνες κατάλαβαν ότι δεν έχουμε κυβέρνηση και αυτοί που κυβερνούν είναι ανδρείκελα. Έγινε επιβεβλημένο λοιπόν σε αυτό το πολιτικό κενό, ο λαός να αναλάβει την προστασία της χώρας. 

Αξιοποιώντας κατά γράμμα τις δυνατότητες που μας παρέχει ο ορισμός του αντιπροσώπου, η Εθνική Επιτροπή Ελλήνων Αυτοχθόνων Ιθαγενών, αποτελούμενη από 1648 δημοτικές επιτροπές, εμπλέξαμε τους αντιπροσώπους των Ελλήνων (βουλευτές και τις τοπικές αυτοδιοικήσεις) σε σύμβαση.

Στην συνέχεια ακολουθήσαν όλους τους κανόνες που διέπουν τις συμβάσεις, για να καταλήξουν στην αναφερθείσα κατάσχεση. Αποτέλεσμα της κατάσχεσης αυτής είναι, η Ελλάδα να μην μπορεί να κατασχεθεί, να πουληθεί ή να κατακτηθεί από ξένες δυνάμεις και η χώρα και τα περιουσιακά της στοιχεία να παραμείνουν στους Έλληνες.

Έλληνα αυτό που μπορούσαμε το κάναμε και συνεχίζουμε να το κάνουμε απτόητοι με πίστη στην καρδιά μας και πολύ αγάπη. Πολλά θα αλλάξουν το επόμενο διάστημα και θα αλλάξουν μόνο για αυτούς που σηκώνονται όρθιοι και αντιμετωπίζουν τους πάντες σαν Ίσος προς Ίσο.

Παρακάτω διαβάστε τους κοινούς μας στόχους και αξίες.

Εθνική Ενότητα: Η επιθυμία για τη διατήρηση της εθνικής ενότητας και αλληλεγγύης είναι συχνά ένας κοινός στόχος. Οι πολίτες επιθυμούν την ενότητα και τη συνοχή της κοινωνίας τους.

Ανεξαρτησία και Κυριαρχία: Η επιθυμία για τη διατήρηση της ανεξαρτησίας και της κυριαρχίας της χώρας αποτελεί κοινή αξία. Οι πολίτες επιθυμούν να διατηρούν τον έλεγχο των θεσμών και του μέλλοντος της χώρας τους.

Οικονομική Ευημερία: Η προώθηση της οικονομικής ευημερίας για τους πολίτες αποτελεί σημαντικό στόχο. Η δημιουργία θέσεων εργασίας, η ανάπτυξη της οικονομίας και η μείωση της φτώχειας είναι κοινοί στόχοι.

Κοινωνική Δικαιοσύνη και Ισότητα: Ο σεβασμός των δικαιωμάτων του ατόμου και η προαγωγή της κοινωνικής δικαιοσύνης και ισότητας είναι αξίες που συχνά υποστηρίζονται για την προώθηση μιας δίκαιης και ισότιμης κοινωνίας.

Παιδεία: Η προώθηση της παιδείας και η επένδυση στην εκπαίδευση των νέων αποτελούν κοινούς στόχους για την ανάπτυξη μιας ενημερωμένης και εκπαιδευμένης κοινωνίας

Αν θέλεις να συμμετέχεις στην ανασυγκρότηση της πατρίδας σου δήλωσε την συμμετοχή σου 👉 «ΕΔΩ»

Θυμηθείτε τα έγγραφα μένουν.

Τα συμβόλαια ιδιοκτησίας της ΕΛΛΑΔΑΣ τα έχουν οι Έλληνες και θα παραμείνουν σε αυτούς για πάντα

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ
ΕΛΛΑΔΑΣ    ΙΛΙΟΝ

dinospolitika@gmail.com


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ - ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ - ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ