ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ - ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ - ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ


 

Αυτή την στιγμή είμαι στην βεράντα του σπιτιού μου και ξαφνικά διακόπτεται μια εκπομπή με όμορφα τραγούδια και στην θέση της μπήκε η φωνή του ακατανόμαστου Άδωνι να λέει άρες μάρες το κακό συναπάντημα. Η οργή μου μπροστά στην απερίγραπτη υποκρισία με έβγαλαν από τα ρούχα μου και έτσι απεφάσισα να μοιραστώ τις σκέψεις μου με εσένα ΣυνΈλληνα. 

Δεν ξέρω αν θα συμφωνήσεις ή θα διαφωνίσεις με τις απόψεις μου. Για ένα όμως είμαι βέβαιος, οτι σίγουρα θέλεις να ζείς ελεύθερος και όχι σκλάβος.

Αλήθεια πιστεύεις ότι είσαι ελεύθερος;

Όλα τα χρονιά της ζωής σου το μόνο που σου πρόσφεραν ήταν να σου κλέβουν την περιουσία και τον χρόνο σου, να σε έχουν να δουλεύεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, να κλέβουν την σύνταξη και τον μισθό σου και συνεχώς να σε φοβίζουν, προσφέροντας σου μια ζωή γεμάτη άγχος και ένταση. 

Ποιός φταίει άραγε για όλα αυτά;   Κατά κύριον λόγον ΕΜΕΙΣ διότι ΕΜΕΙΣ με την ψήφο μας επιλέξαμε αντιπροσώπους και δημιουργήσαμε την αντιπροσωπευο-μένη δημοκρατία.

Ποιοί είναι οι αντιπρόσωποι  μας;  Οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ σύμφωνα με το Σύνταγμα είναι ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ μας!

Αν ως ελεύθεροι Άνθρωποι (ατομικά ο κάθε ένας) η Βούλησή μας είναι να έχουμε Αντιπροσώπους στην Ζωή μας και αυτή είναι ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ, ακολουθούμε την διαδικασία των Εκλογών. Με την διαδικασία των εκλογών αντικαθιστούμε τον Αντιπρόσωπο με άλλον Αντιπρόσωπο. Δηλαδή (άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς).

Παράλληλα οι αντιπρόσωποι που ψήφισαμε  που αυτοονομάζονται βουλευτές έκλεψαν όλα τα ταμεία και μας έβαλαν εσυ κι εγω να τα χρεωθούμε, ενω τα έκλεψαν εκείνοι. Αυτό όμως που δεν ξέρεις είναι ότι όλα τα έκαναν νόμιμα επειδή ο κάθε Έλληνας συναινεί για το άρθρο 211 του Αστικού κώδικα. Το οποίον αναφέρει ρητά τα εξής:

Άρθρο 211 - Αστικός Κώδικας - Άμεση αντιπροσώπευση   Δήλωση βούλησης από κάποιον (αντιπρόσωπο) στο όνομα άλλου (αντιπροσωπευόμενου) μέσα στα όρια της εξουσίας αντιπροσώπευσης ενεργεί αμέσως υπέρ και κατά του αντιπροσωπευόμενουυ. Το αποτέλεσμα αυτό επέρχεται είτε η δήλωση γίνει ρητά στο όνομα του αντιπροσωπευόμενου είτε συνάγεται από τις περιστάσεις ότι έγινε στο όνομά του.

Ειλικρινά αυτό δεν το γνώριζα, εγω νόμιζα ότι ο αντιπρόσωπος μου λειτουργεί μόνο για το συμφέρον μου και ποτέ εναντίον μου. Έτσι εξηγείται γιατί δεν δικάζονται οι βουλευτές. Το οποίον αναφέρεται και στο Σύνταγμα στο άρθρο 62 του Συντάγματος.

Δηλαδή μας έβαλαν ένα νόμο, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ λέει τα εξής: Εμείς οι βουλευτές μπορούμε να λέμε και να κάνουμε ότι θέλουμε αλλά την ευθύνη την έχεις εσυ κορόϊδο Έλληνα. Τέλος η ισονομία, εμείς οι βουλευτές είμαστε υπεράνω νόμων.

ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

Τα εντεταλμένα σε υπηρεσία κανάλια και όλοι οι αντιπρόσωποι προσπαθ0ύν να μας πείσουν ότι η κυβέρνηση πούλησε την π.χ Δημόσια Παραγωγή Ρεύματος, ενώ κανείς δεν μπορεί να πουλήσει εθνική περιουσία. Όλοι τους ψεύδονται.

Δεν λένε την αλήθεια βέβαια. Γιατί τίποτα δεν πουλιέται  παρά μόνο ενοικιάζεται. Και ο λόγος που ψεύδονται είναι  ότι θα πρέπει να δίνουν λογαριασμό για τα νοίκια. Κι αυτό δεν το θέλουν.

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!

Μπορεί οι περισσότεροι να θυμούνται τη γνωστή ρήση Πάγκαλου, ωστόσο λίγοι είναι αυτοί που ξέρουν ότι ήρθε δεύτερος, καθώς πολλά χρόνια πριν, κοντά στην ίδρυση του Ελληνικού κράτους, ένας άλλος Έλληνας πολιτικός  δικαιολογήθηκε με τον ίδιο τρόπο.

Ελεγχόμενος στη Βουλή για τη σπατάλη του δημοσίου χρήματος, ο πρωθυπουργός Ιωάννης Κωλέττης (1774-1847) δικαιολογήθηκε: «Ηγαπητοί, οι Ελληναράδες μου τα φάγανε!».

Σχεδόν ένα αιώνα μετά, στην αρχή της περιπέτειας των μνημονίων, ο Θεόδωρος Πάγκαλος έδωσε από το βήμα της Βουλής μία ανάλογη απάντηση στους αγανακτισμένους πολίτες που ρωτούσαν τους πολιτικούς «πώς τα φάγατε τα λεφτά;».

«Σας διορίσαμε. Τα φάγαμε όλοι μαζί. Μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης πολιτικής πελατείας, διαφθοράς, εξαγοράς και εξευτελισμού της έννοιας της ίδιας της πολιτικής».


Σας έχω επίσης ένα βίντεο παρακάτω της εποχής εκείνης που αποδεικνύει μέσω της απολογίας Πάγκαλου πόσο άχρηστα είναι όλα τα κόμματα και πόσο επικίνδυνα.


Λέω ότι είναι επικίνδυνοι γιατί άλλα θέλουν οι ψηφοφόροι τους και άλλα κάνουν αυτοί μόλις ψηφιστούν. Μέσα στα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας έχουμε άπειρα παραδείγματα.  Δηλαδή δεν κυβερνούν αυτοί την χώρα αλλά ένα σύστημα το οποίο έχει ονοματεπώνυμα μέχρι στιγμής του οποίου οι εντολές είναι πάντα τηρητέες. 

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ

Αυτό το είδος διακυβέρνησης το είχε αντιληφθεί ο ηγέτης της Αριστεράς Χαρ. Φλωράκης. Δείτε και ακούστε τι είπε το 1993 για τις επερχόμενες  κυβερνήσεις στο παρακάτω βίντεο.



ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΓΩΓΟΥΣ  ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΟΠΟΥΣ

Σήμερα σε ένα πολιτικό σύστημα, ο δημαγωγός ή ο δημοκόπος είναι ο
 αγωνιζόμενος να κερδίσει τη συμπάθεια του λαού με απατηλά μέσα, για προσωπικό πολιτικό όφελος

Εκμεταλλεύεται τους φόβους, τα συναισθήματα, τις προκαταλήψεις, την άγνοια και την αδυναμία των πολιτών για να κερδίσει πολιτική δύναμη ή να διατηρήσει τη πολιτική του δύναμη και να προωθήσει προσωπικούς στόχους και συμφέροντα.

Παρακάτω σου έχω ένα βίντεο ενός από τους πολλούς δημαγωγούς, ο οποίος με μαεστρία Έλληνα μου, σε κάνει να πείς, αυτόν θα κάνω πρωθυπουργό.



Η δημαγωγία λειτουργεί επιτυχημένα  γιατί απευθύνεται στο ναρκισσιστικό κομμάτι της ανθρώπινης ύπαρξης. Απευθύνεται στον μεγαλοϊδεατισμό και στις ιδέες περί ανωτερότητας. Μοιάζει σαν κάποιος να υπόσχεται το μεγάλο, το ιδανικό που είτε πιστεύουμε ότι το αξίζουμε, είτε ελπίζουμε να το αξίζουμε.

Η αποδυνάμωση του πολιτικού συστήματος εξαιτίας των λανθασμένων πολιτικών επιλογών σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής ζωής και η ανασφάλεια, βοηθούν στην αποδόμηση των θεσμών και στην κυριαρχία των δημαγωγών οι οποίοι εξυπηρετούν το δικό τους σχέδιο.

Το κομμάτι της κοινωνίας που μένει σιωπηλό (είτε αποτελεί πλειοψηφία, είτε μειοψηφία), είναι αδιάφορο τόσο για τους λαϊκιστές όσο και για τους δημαγωγούς. Μέσω της προπαγάνδας, της χειραγώγησης, των υπεραπλουστεύσεων, των εύκολων λύσεων, του εκχυδαϊσμού του δημοσίου λόγου, της κατακρεούργησης της γλώσσας, και των εννοιών, διαδίδεται ξεκάθαρο το μήνυμα και βρίσκει συμπαραστάτες.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Και αυτό το λέει κάποια που η οικογένεια της είναι χρόνια στο δωμάτιο των αποφάσεων με το κόκκινο χαλί . Ποιά είναι αυτή; Είναι η Ενριέτα Κούρκουλου Λάτση. Παρακολουθήστε το βίντεο παρακάτω.


Μετά από αυτό το βίντεο που γίνεται η απόλυτη ταπείνωση του πολιτικού συστήματος φανερώνεται ο λόγος που έλεγαν και λένε όλοι τους. Δεν μας ενδιαφέρει ποιον θα ψηφίσεις αρκεί να ψηφίσεις. 

Αυτοί ήξεραν τι έλεγαν Έλληνα εσύ δεν καταλάβαινες γιατί ήσουν και είσαι ευκολόπιστος. Το σύστημα ήθελε και θέλει να νομιμοποιούνται στο να κρατήσουν την καρέκλα της εξουσίας.

Και σε παρότρυναν να ψηφίσεις βάζοντας μια καραμέλα στο στόμα σου για να λες, ότι θέλω να έχω φωνή κι εγώ, δεν θα αφήσω το μέλλον μου στα χέρια άλλων. Και όσο επαναλάμβανες να τα λες αυτά τα λόγια τόσο αυτοί γελούσαν και συνεχίζουν να γελούν πίσω από την πλάτη σου.

Δεν μου λες ρε Έλληνα μετά από αυτές τις δηλώσεις που έκανε η Ενριέτα είδες ή άκουσες κανένα από αυτά τα ζώα να παρέμβει και να κάνει καμιά μήνυση; Μούγκα στην στρούγκα που λέει και ο λαός.

Όπως καταλαβαίνετε επίσημα μετά από αυτό σήμερα υπάρχει ένα πολιτικό κενό, δηλαδή δεν κυβερνά κανένας ουσία παρά ένα φάντασμα σύστημα που βάζει μπροστάρηδες ανδρείκελα όλο τον πολιτικό κόσμο οι οποίοι παραβιάζουν τους νόμους, δημιουργούν κρατικοδίαιτους, κάνουν έξωση λόγω χρεών σε φτωχές οικογένειες που δεν έχουν χρήματα για δικηγόρους.

ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ

Όλοι οι πλειστηριασμοί σήμερα είναι παράνομοι το πως και το γιατί θα το βρείτε στην σελίδα Παράνομοι Πλειστηριασμοί

Προσπάθησαν να πάρουν και το σπίτι του φίλου μου, μία από αυτές τις συμμορίες, όπου εμπλέκονται δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί κλητήρες, τράπεζες, φάντς και δικαστικοί λειτουργοί. Αλλά βρήκαν τον μάστορα τους και η δανειακή σύμβαση βγήκε σε υπαναχώρηση και ακυρώθηκε. 

Σε αυτόν τον αγώνα του τον βοήθησε η 👉 Εθνική Επιτροπή Διαχειριστών Ελλάδας

Αν τυχόν έχετε το ίδιο πρόβλημα, τότε μπορείτε το έγγραφο που ακολουθεί και αφορά 👉 κατασχέσεις και πλειστηριαμούς, μπορείτε να το κατεβάσετε και να το στείλετε με δικαστικό επιμελητή σε όλους όσους εμπλέκονται σε πράξεις αναγκαστικής εκτέλεσης (δικηγόρους, δικαστικούς επιμελητές, συμβολαιογράφους, αστυνομικά όργανα κλπ).👉 ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ  

ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

"Σώζοντας το σπίτι σου από πλειστηριασμό, σώζεις την πατρίδα σου Ελλάς"

Σκλαβώνεις τους ανθρώπους αν πάρεις στην κατοχή σου την γη που τους παρέχει τα βασικά στοιχεία για να ζήσουν (τροφή, νερό και στέγη). Η μόνη επιλογή που θα μείνει σε αυτούς μετά θα είναι ή να υποταχθούν, ή να πεθάνουν.

Σήμερα η Ελλάς, το σπίτι μας, αλλάζει χέρια και περνά σε αλλοδαπές εταιρείες μέσω πλειστηριασμών και παραχωρήσεων και οι Έλληνες ως νέοι Σκλάβοι, θα υπηρετούν Αυτούς λαμβάνοντας επιδόματα, οριακής επιβίωσης.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Κάποτε ο Μέγας Αλέξανδρος είπε: Δεν φοβάμαι ένα στρατό λιονταριών που διοικούνται από ένα πρόβατο. Φοβάμαι ένα στρατό προβάτων που τα διοικεί ένα λιοντάρι. - Μέγας Αλέξανδρος -  (356-323 π.x)

ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

Σήμερα συμβαίνει ακριβώς αυτό,1648 δημοτικές επιτροπές που είναι το λιοντάρι της Ελλάδας τα έβαλαν με το σύστημα στρέφοντας τα ίδια τα όπλα τους εναντίον τους που είναι οι Συμβάσεις. Και νίκησαν.

Οι Συμβάσεις για όσους δεν γνωρίζουν είναι διεθνώς αναγνωρισμένες και είναι πάντα τηρητέες. Η λατινική έκφραση 👉 pacta sunt servanda συνιστά διεθνή ορολογία, ένα αξίωμα που διέπει τις διεθνείς συμφωνίες, και σημαίνει ότι οι συμφωνίες επιβάλλεται να τηρούνται, ότι οι  υποχρεώσεις που αναλαμβάνονται εκ μέρους των συμβαλλομένων, τα συμπεφωνημένα, πρέπει να τηρούνται. 

Να γιατί ο λαός μας λέει: "πρόσεξε μη σε τυλίξει σε μια κόλα χαρτί" (περισσότερα γι' αυτό θα τα βρείτε  👉 εδώ ). Έτσι λοιπόν τα λιοντάρια της Ελλάδας, οι 1648 τοπικές επιτροπές, κάνοντας χρήση τις συμβάσεις, έκαναν ανάκληση της εξουσίας των αντιπροσώπων κάνοντας μια σύμβαση μαζί τους το 2016. 

Από τότε ήταν Συνδιαχειριστές μαζί με τους αντιπροσώπους και σύμφωνα με τους όρους της Σύμβασης, καμία σύμβαση των αντιπροσώπων δεν ίσχυε, αν δεν είχε τις υπογραφές της Εθνικής Επιτροπής Συνδιαχειριστών. Ταυτόχρονα επειδή η περιουσία της Ελλάδας ήταν τεράστια θα έπρεπε να προστατευθεί αυτή η περιουσία από τα λάθη των διαχειριστών αντιπροσώπων. Για τον λόγο αυτό υπήρχαν ποσά αποζημίωσης για κάθε σύμβαση που θα έβλαπτε την περιουσία της Ελλάδας, τον λαό και την κυριαρχία της. 

(Αξίζει να δείτε πόσο τέλειες είναι οι συμβάσεις της Εθνικής Επιτροπής Διαχειριστών 👉  εδώ )

ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ - ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Οι αντιπρόσωποι, συνέχισαν να το παίζουν υπεράνω νόμων και να παραβιάζουν τις συμβάσεις τις οποίες απεδέχθησαν. Έτσι σύμφωνα με τον πίνακα αποζημιώσεων όλες μαζί οι παραβιάσεις, ξεπέρασαν τα 700 δις. Σε όλο αυτό το διάστημα από το 2016 έλεγαν αυτοί και οι παρατρεχάμενοι τους ότι, οι 1648 δημοτικές επιτροπές είναι ψεκασμένοι, γραφικοί, γελούσαν και λοιδορούσαν.

Πάρα πολλές φορές, ζητήθηκαν εγγράφως από τους αντιπροσώπους, να πληρώσουν τα χρέη τους που είχαν δημιουργηθεί από τις παραβιάσεις των συμβατικών τους υποχρεώσεων. Αυτοί όμως εκώφευαν από το 2016 και μέχρι την 15/4/2022. Έτσι μετά από 6 χρόνια στις 15/4/2022 η σημερινή Εθνική Επιτροπή Διαχειριστών Ελλάδας (1648 δημοτικές επιτροπές) έκαναν αναγκαστική κατάσχεση δες το έγγραφο 👉 εδώ

👉 Σκοπός της κατάσχεσης, είναι η ανάκτηση της Εθνικής Κυριαρχίας και η διασφάλιση ότι, η χώρα θα παραμείνει στους Έλληνες, στα παιδιά τους και στις επόμενες γενεές, στις οποίες, θα αποδίδονται όλα τα κέρδη που θα προκύπτουν από την εκμετάλευση και διαχείρηση της Δημόσιας περιουσίας, επιφέροντάς τους την ευημερία, που κάθε άνθρωπος δικαιούται

Μάλιστα ο περιφερειάρχης Σύρου Γιώργος Χατζημάρκος ο οποίος αντιμετώπισε το γεγονός με χιούμορ στον λογαριασμό του στο facebook είπε ότι: “Επεσε πολλή δουλειά για να μετρήσουμε 1 τρις 799 δις 616 εκατομμύρια ευρώ που μας χρέωσαν οι αυτοαποκαλούμενοι αυτόχθονες ιθαγενείς." (Όλο το άρθρο με πρόστιμα θα το βρείτε 👉 Εδώ

Ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, μετά το πρόστιμο των 2 τρις που του επέβαλε η Εθνική Επιτροπή Διαχειριστών Ελλάδας ( οι1648 δημοτικές επιτροπές), για αθέτηση συμβατικής υποχρέωσης είπε ότι, "Δικαιοσύνη και πολιτεία θα πρέπει να σταματήσουν αυτό το φαινόμενο".

Μα ποιο φαινόμενο όταν ο ίδιος παρέλαβε από δικαστικό κλητήρα την σύμβαση και εν συνεχεία συναίνεσε με τους όρους της σύμβασης.  Δείτε το βίντεο παρακάτω.


Στην αρχή, όλοι οι αντιπρόσωποι και η κυβέρνηση τους θεωρούσαν, γραφικούς και ψεκασμένους τους Έλληνες Συνδιαχειριστές Αυτόχθονες Ιθαγενείς Ελλάδας. Αυτό άλλωστε ήταν και το σχέδιο των Αυτόχθονων Ιθαγενών Ελλάδας, δηλαδή να μη τους πάρουν στα σοβαρά για να πέσουν στην παγίδα. Και τελικά έπεσαν. Υπόψιν ότι όλες οι συμβάσεις, έγιναν με όλους τους τύπους που διέπουν τις συμβάσεις και σύμφωνα με το διεθνές και με το Ελληνικό δίκαιο.

Η ΛΥΣΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

   Αυτή την στιγμή που μιλάμε η χώρα όλη ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ το χρέος της Ελλάδας υπερκαλύπτεται από το χρέος των Αντιπροσώπων Ελλάδας και εξωτερικού.

Τι μένει τώρα να γίνει;  Αυτό εξαρτάται από εσένα, αν θέλεις να είσαι σκλαβωμένος ή ελεύθερος. Αν θέλεις να είσαι ελεύθερος και ευτυχισμένος τότε λαβαίνεις μέρος στην Εθνική Ανασυγκρότηση.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της 👉  Εθνικής Επιτροπής Διαχειριστών Ελλάδας η ανασυγκρότηση της χώρας εξαρτάται από τον κάθε Έλληνα που φέρει την εξ αίματος Ελληνική Ιθαγένεια.

Η Ανασυγκρότηση της χώρας θα ξεκινήσει οργανωτικά από τις περιφέρειες και θα επεκταθεί στην συνέχεια σε Νομούς, Δήμους και Κοινότητες. Σύντομα θα έρθει ο έλεγχος των κοινωφελών υπηρεσιών στους Έλληνες ήτοι: Ηλεκτρική Ενέργεια, Ύδρευση, Καύσιμα, Συγκοινωνίες κλπ. οι οποίες θα παρέχονται δωρεάν σε όλους τους Έλληνες.

Επίσης στην μεταβατική περίοδο που θα υπάρξει, ανά Δήμο, Νομό ή Περιφέρεια, εκμεταλλεύσιμα ακίνητα ή εταιρείες που επιφέρουν κέρδη θα μοιράζονται στους κατά τόπους Έλληνες (ενοίκια, διόδια, συγκοινωνίες, μουσεία, αξιοθέατα, αεροδρόμια, λιμάνια, κλπ )

Τώρα αν βλέπεις κάποια δυσκολία στην εφαρμογή των ανωτέρω, είναι γιατί ΕΣΥ δεν μπόρεσες και δεν μπορείς να αποδεχθείς την μια και μοναδική πραγματικότητα, η οποία είναι ότι η ΕΛΛΑΔΑ ανήκει αποκλειστικά σε σένα και σε κανέναν άλλον και σαν ιδιοκτήτης οφείλεις να βάλεις όσους ασχολούνται με την περιουσία σου στην θέση τους. 

Όλα τα χρονιά της ζωής σου το μόνο που σου πρόσφεραν ήταν να σου κλέβουν την περιουσία και τον χρόνο σου, να σε έχουν να δουλεύεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και συνεχώς να σε φοβίζουν, προσφέροντας σου μια ζωή γεμάτη άγχος και ένταση .

Πολλά θα αλλάξουν το επόμενο διάστημα και θα αλλάξουν μόνο για αυτούς που σηκώνονται όρθιοι και αντιμετωπίζουν τους πάντες σαν Ίσος προς Ίσο..


Μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς κάποιοι θυσίασαν την ζωή τους για να ζείς εσύ σήμερα ελεύθερος. Σήμερα πάλι σκλάβος είσαι. Τι θα κάνεις γι αυτό; Σήμερα μια χούφτα Έλληνες τα έβαλαν με το σύστημα και το νίκησαν με τα ίδια του τα όπλα και η Ελλάδα η περουσία σου ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.

ΕΛΛΗΝΑ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Αν θέλεις να λάβεις μέρος στην ανασυγκρότηση της χώρας και να δηλώσεις την συμμετοχή σου τότε κάνε κλικ 👉 ΕΔΩ

Παρακάτω σας παρουσιάζω αυτούσιο το κείμενο της Εθνικής Επιτροπής Διαχειριστών Ελλάδας

"Έκθεση Διαχείρισης Ελληνικής Περιουσίας

Α’ Προσάρτημα του Κατασχετήριου Εγγράφου

Με την εφαρμογή των κατωτέρω κανόνων:

  1. Καταργούνται όλα τα συστήματα σκλαβιάς των ανθρώπων.
  2. Αυξάνονται οι μισθοί και οι συντάξεις σε όλους, με βάση τα 2500 ευρώ.
  3. Εξαλείφεται η ανεργία με την μείωση των ωρών εργασίας (σταδιακά η εργασία θα περιοριστεί στο ελάχιστο αναγκαίο για την ποιότητα ζωής των ανθρώπων, καθώς εξελίσσεται η τεχνολογία).
  4. Καταργούνται οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί. Όσοι έχασαν τα σπίτια τους επιστρέφουν πίσω σε αυτούς.
  5. Καταργούνται όλοι οι φόροι, τα πρόστιμα και τα χρέη προς όλους.
  6. Καταργούνται οι διακρίσεις μεταξύ των ανθρώπων στην εργασία και την προσφορά.
  7. Ίση μεταχείριση σε όλους τους εργαζομένους.
  8. Οι μη εργαζόμενοι κατ’ επιλογή τους, που δεν επιθυμούν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, θα ζουν με οριακά επιδόματα, χωρίς πρόσβαση σε όσα έχουν οι εργαζόμενοι.
  9. Η δημόσια διοίκηση εργάζεται και διευκολύνει τους πολίτες χωρίς πρόστιμα και ποινές.
  10. Εξαλείφεται το δημογραφικό πρόβλημα, καθώς οι μητέρες και τα ελληνόπουλα τίθενται υπό την προστασία του Έθνους και της δημόσιας διοίκησης.
  11. Οι Ελληνικές τράπεζες λειτουργούν μόνο ως θεματοφύλακες και διευκολύνουν την ρευστότητα του χρήματος.
  12. Η δημόσια διοίκηση λειτουργεί σε τοπικό επίπεδο διεύθυνσης και επιλύει άμεσα τα τοπικά προβλήματα.
  13. Οι παράνομοι αλλοδαποί επιστρέφουν στην χώρα τους.
  14. Οι διεθνείς συμβάσεις θα ισχύουν μόνο εάν οι Έλληνες έχουν όφελος.
  15. Οι ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας θα προστατεύουν την χώρα και τους πολίτες.
  16. Οι ικανοί και οι έμπειροι θα επιλέγονται από τους συναδέλφους τους να διοικήσουν τον δημόσιο τομέα, τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας της χώρας"

Το σχέδιο αυτό βγήκε από την καρδιά του λαού και προσφέρεται σε όλους τους αυτόχθονες ιθαγενείς της Ελλάδας. 
Διάλεξε τι θέλεις, τους Ολιγάρχες με τα ανδρείκελά τους ή τον Λαό. Αν θέλεις τον Λαό τότε δήλωσε την συμμετοχή σου 
👉  ΕΔΩ   


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ - ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ